Welkom bij Voetverzorgingbertine.nlOns voetverzorgingsteam================================
Ingezonden brief Bertine in de Podopost geplaatst

Hieronder kunt U de gehele tekst van de ingezonden brief lezen:
     

Een stoel (ver)huren? Dat zit helemaal goed!In augustus is het 20 jaar geleden dat ik als pedicure een stoel huurde in Amsterdam-Zuid. Een mooie werkplek op de Willemsparkweg. Wel in een keldertje, mijn klanten moesten voor hun behandeling een smal trappetje af. Ik ben daar jarenlang een tevreden stoelhuurder geweest.

Vandaag de dag zijn de rollen omgedraaid. Voetverzorgingscollega's en collega's in de periferie van ons beroep, huren nu bij mij een stoel of ruimte. In mijn rolstoeltoegankelijke praktijk in Amsterdam-Zuid, (hoek Olympiaweg/Turnerstraat). De praktijk heeft 3 ruime, frisse behandelruimtes en een wachtruimte met voetenbaden. Die worden vooral in de zomer volop gebruikt door klanten die met open schoenen door Amsterdam hebben geslenterd.

In de praktijk werken we nu met met 3 medische pedicures en 2 voetverzorgers. Zzp'ers die met elkaar 6 dagen in de week klaar staan voor onze klanten. Ideaal als je zelf met vakantie gaat: in de praktijk is altijd iemand aanwezig waar jouw klant terecht kan. Als zzp'er is het fijn om een vaste, professionele werkplek te hebben en directe collega's om mee te overleggen en elkaar te kunnen steunen.

De praktijk biedt ook onderdak aan een fysiotherapeut, een sportmasseur en een voetreflex therapeute. Onze klanten hebben dus een heel scala aan verzorging en extra ondersteuning op hetzelfde, hun vertrouwde adres. Daarbij bieden wij onze diabetes klanten 1x per jaar de service van een podotherapeut screening.

Behalve professioneel, is het ook sociaal een aantrekkelijke manier van werken. In de dagelijkse praktijk. En we gaan bijvoorbeeld 3x per jaar met z'n allen uitgebreid lunchen. Goed voor de teamspirit en ... supergezellig.

Dit is trouwens een jubileumjaar voor mij. 20 jaar in Zuid en 10 jaar in mijn eigen praktijk. In een vorige podopost schreven jullie over een stoel (ver)huren. Zoals inmiddels wel duidelijk is: ik kan het iedereen van het harte aanraden!================================
MOCHT JE IEMAND WETEN. ...


ER ZIJN 3 RUIMTES EN DIE KUN JE PER DAGDEEL HUREN, ER IS NOG PLEK OM TE HUREN.
Je kunt contact opnemen met Bertine Blijleven 0626416085.

================================Een voetverzorging zoals die bij ons gegeven wordt, is niet alleen maar nagels knippen en eelt verwijderen.
Graag laten we u via deze weg zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Voetverzorging Bertine is een praktijk waar alle soorten voetklachten, op een vakkundige wijze en volgens de code van de Voetverzorger worden uitgevoerd.
Diabetici, oncologie, reuma en chronische patiŽnten of mensen die beroepshalve veel staan of lopen, sporters, maar ook als u geen problemen heeft met uw voeten bent u bij ons van harte welkom voor een voetmassage of cosmetische behandeling, zoals bijvoorbeeld het lakken van de teennagels, een scrub of pakking.
Op de pagina met behandelingen vindt u alle informatie.

Bij ons staan de voeten van de client centraal!

De praktijk is gevestigd in Nieuw Sloten, tevens verzorg ik uw voeten in Oud Zuid. Ik ben sedert 1999 werkzaam in Oud Zuid (Willemsparkweg en Herculusstraat) en sinds 1 maart 2010 samen met een aantal collega's onder de naam VoetverzorgingBertine aan de Turnerstraat 22.
Komt u gerust eens langs; uw voeten zijn bij ons in goede handen!
Bertine Blijleven

Foto collage

Contact

Voetverzorging Bertine

Mobiel: 06 26416085

Gevestigd:
Turnerstraat 22
1076VE Amsterdam
en
Schaarbeekstraat 47
1066 WH Amsterdam

info@voetverzorgingbertine.nl